12 veckor


Då var det dags att uppdatera denna blogg. 
Det har nu gått två veckor på vårt ägarskap vilket också innebär att Tito är 12 veckor.

Sen sist jag skrev har han hunnit lära sig jätte mycket och även fått nya erfaranheter.
Han blev avmaskad och vaccinerad i torsdags respektive fredags så på söndag denna vecka som kommer ska vi börja gå på småhundsträffar.

Han har provat på två nya färdmedel förutom bil. Han har åkt kajak och han har nu också åkt buss. Vi var smått oroliga för hur det skulle gå med kajaken, men liksom med så många andra färdmedel tog det inte lång tid fören Tito fann en position på kajakens botten för att sova. Ingen sjösjuk hund här inte trots att vågorna på slutet stod någorlunda höga och det gungade rejält.
Idag söndag har vi även åkt med bussen in till stan. Även detta färdmedel skrämde honom icke då han besegrade turen genom att lägga sig på golvet och, tro det eller ej, sova.
Han bemästrar även att gå i trappor både upp och ner. Och den skrämande hissen ter sig inte längre så skrämmande då han gärna är den som först springer in i den.

Han har även lärt sig lite tricks. Han kan nu sitt, ligg, plats, vänta och snart är kryptricket där också. Vi tränar fortfarande inkallningar vilket går bra. Lite nya kompisar har vi även hälsat på och även detta utan några problem.

Som sagt var så åkte vi in till stan en stund idag och tog där jätte fina bilder på honom. Därför följer några nu i full strl.



En vacker pojkspoling ^^.

Sist men inte minst så blev han igår lördag 12 veckor gammal vilket resulterade i följande foto.

 

Kommentarer
Postat av: Lena Hjalmarsson

Åh vad söt han är lillplutten!! Så roligt att läsa i er blogg, titta på alla bilder och följa Titos förehavanden....

Ha det bra & en riktigt skön sommar!

Hälsar Gammel-Matte

2009-06-22 @ 15:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0