Första veckan



Idag (söndag) är det en vecka sen vi hämtade hem Tito. 
Under denna period har vi hunnit med mycket.
Vi har hunnit testat att bada ute och även duschat inne.  
Att duscha var väll lite mindre populärt men ändå så var han riktigt duktig och stod ut.
När vi var ute och badade så gick det sakta men han gick i alla fall tills vattnet nuddade magen. Han visste inte riktigt vart fötterna skulle landa så det blev några månkliv innan han förstod.

Korgen är fortfarande favorit viloplatsen, men soffan och sängen tilltalar hans inre tonåring. Däremot är det 
fortfarande korgen som gäller på natten (matte och husse vill inte ha han i sängen på heltid riktigt än).
 Husse och tito tar en powernap.

Vi har även stadstränat lite, vilket gick jätte bra. Vi promenerade på storgatan och avslutade stadsbesöket med ett besök på Tex & Terry här i Växjö. Uppmärksamhet är ju ingenting man tackar nej till tycker Tito som älskar när folk hälsar på honom. Passade på att anmäla oss till hundträffar så att han får träffa andra hundar. Vi åker då till skogen och släpper illbatingarna lösa så att de får leka av sig. Vi börjar om två veckor då Titos vaccination är gjord.

Vi har även åkt till Nässjö med honom då svågern tog studenten. Det var mycket folk så han ville inte riktigt gå, men då vi kom ut på gräset där studenterna skulle springa ut så gick han mycket duktigt och bra. Senare inne i stan kollade vi på kortegen och Tito förstod nog inte riktigt varför det var ett sådant ståhej. Då det haglade, regnade och blåste som en aprilstorm fick Tito ligga innan för jackan hos matte där det var varmt och gött. 



Här är då Tito 11 veckor 





Kommentarer
Postat av: Hälsningar från brosan Thasso

Hej!

Vad söt han är, er lille Tito!

Ni har hunnit med en hel del. Vad kul! Thasso råkade jaga humlor i lördags och blev "bränd" av en. Han svullnade upp över halva nosen, dubbelt så stort. Så det blev en massa kortison och att ej släppa honom med blicken. Men redan på morgonen därpå var han bra igen. Men fy, så oroliga vi var!!

Roligt att läsa om hur det går. Jag ska försöka uppdatera vår blogg i veckan just för att berätta hur det går med Thasso. Har varit dålig på det.



Många kramar från oss med Thasso

2009-06-08 @ 23:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0